Nieuws

24-02-2020

Nieuwe servers

Nieuwe servers

De komende weken verhuizen wij alle klanten naar onze nieuwe servers. We doen dit zo zorgvuldig mogelijk, zodat de kans dat je website of e-mail onbereikbaar is zo klein mogelijk is. Klanten die hun domeinnaam in eigen beheer hebben informeren wij apart, zodat zij tijdig het ip adres kunnen omzetten.

 

Als je website is verhuisd dan verandert er iets qua webmail. De keuze tussen Horde en Roundcube kun je dan alleen instellen via het beheergedeelte van je website, in het linker menu bij "e-mail".

 

23-10-2019

Verbeteringen winkelmodule

Verbeteringen winkelmodule

Product in meerdere categoriën

Waar je voorheen maar één categorie voor een product kon kiezen, kun je nu dit product in meerdere categoriën plaatsen. In zoveel als je wilt zelfs!

 

Voorraadbeheer

We hebben een handig overzicht toegevoegd waarin je in één oogopslag de voorraadstatus van je producten kunt bekijken. Je vindt dit bij producten, in het nieuwe submenu voorraad.

23-10-2019

FURLs/SEO

FURLs/SEO

Heb je onze SEO/FURLs module? Daarmee kun je nu ook de modules voorzien van een vriendelijke URL. Je zou bijvoorbeeld de URL van het e-mailformulier kunnen aanpassen in jewebsite.nl/informatie i.p.v. de standaard jewebsite.nl/formulier.

23-10-2019

Volgorde op de mobiel

Volgorde op de mobiel

Soms wil je het net andersom. Daarom hebben we het nu zo gemaakt dat je bij een tekstblok met meerdere kolommen kunt aangeven welke kolom je als eerste/tweede/derde wilt tonen op een mobiel scherm. Erg handig!

23-10-2019

Ha Kopjes!

Ha Kopjes!

De opmaak van de titels, of kopjes, van de tekstblokken kun je nu aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende groottes. In HTML termen van H1 t/m H6.

23-10-2019

Goede schilder nodig?

Goede schilder nodig?

www.schildersbedrijfebro.nl

 

De mannen van Schildersbedrijf Ebro hebben een prachtige nieuwe Maakum website gekregen die overeenkomt met de kwaliteit van hun vakwerk. Het gehele project, van teksten schrijven, fotografie, bouwen en vormgeven van de website tot aan het nieuwe logo is door Maakum in slechts een paar weken geregeld.

 

Wil jij een opfrisbeurt voor je website of een geheel nieuwe website?

Neem even contact met ons op voor een prijsopgave.