Nieuws archief 2006

25-12-2006

Gezond 2007

Maakum wenst iedereen heel goed en gezond 2007 toe!
06-11-2006

Nieuwe versie

In de loop van deze week zullen alle websites weer een update naar de nieuwste versie van Maakum krijgen.

De uitgebreide leden-login module is uitgebreid. Het is nu mogelijk voor de members een profiel samen te stellen zodat je zelf kunt bepalen welke informatie een member kan/moet invullen bij inschrijving.

In de enquête is het nu mogelijk de volgorde van de antwoord-opties zelf in te stellen.

Er is een blader-functie toegevoegd aan de inschrijflijst van de mailing module.

De volgorde van de tekstblokken op de pagina's kan nu eenvoudig aangepast worden door de tekstblokken te slepen.

Veel plezier met de nieuwe mogelijkheden!
03-10-2006

Agressieve domeinverkoop

Maakum wil je waarschuwen tegen de agressieve benadering door bepaalde bedrijven die met de mededeling komen dat de .eu-variant van je domeinnaam door een ander is aangevraagd. Tegen betaling van een fors tarief (genoemd worden bedragen van 195 tot 250 euro) kunnen zij alsnog het .eu-domein registreren. Soortgelijke gevallen zijn bekend met andere extensies zoals .net of .org. Daarbij worden namen genoemd als 'Global Administration' en 'European Domain and Trademarks'.

Ga niet in op deze frauduleuze aanbiedingen! Wil je je .eu domeinnaam registreren dan kan dat gewoon via je website bij "bestel modules" voor 24 euro per jaar.

Als je als domeinnaamhouder op deze wijze benaderd wordt, verwijzen wij je door naar www.fraudemeldpunt.nl, het landelijke meldpunt voor advertentie- en acquisitiefraude.
25-08-2006

Winnaars van de klant-enquête

Maakum heeft in de afgelopen maand een grote enquête gehouden onder haar klanten. Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van klanten en naar eventuele suggesties voor verbetering.
De enquête was een groot succes!
Veel klanten hebben deelgenomen en nuttige feedback gegeven.
We zullen deze feedback dan ook zeker gebruiken om ons product en onze dienstverlening in de toekomst uit te breiden en te verbeteren.

Onder de deelnemers zijn drie iPod Shuffles verloot.

24-07-2006

Storing

Door een update van de serversoftware is het momenteel (maandag 24 juli, 12:09 uur) niet mogelijk om in te loggen op je website.

Wij verwachten het binnen een kwartier te hebben opgelost.

Excuses voor het ongemak.
13-06-2006

AlbumPro module

We hebben een nieuwe module gemaakt speciaal voor de semi/professionele en hobbyfotografen. Bij de nieuwe AlbumPro module opent zich een nieuw venster waarbij je je foto's in hoge kwaliteit en beeldvullend aan je bezoekers kunt presenteren. Je kunt meerdere foto's tegelijkertijd uploaden, de grootte instellen, de kopieerbeveiliging aan of uit zetten en de kleuren van AlbumPro wijzigen.
De AlbumPro module vervangt het 'gewone' album.

Deze module kun je bestellen (5 euro per maand extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.
13-06-2006

Extra Pagina's

Heb je te weinig pagina's? Het is nu mogelijk om extra 'gewone' pagina's bij te bestellen! Deze worden dan in het linker menu geplaatst (daar waar album, gastenboek, nieuws etc staat).

Deze extra pagina's kun je bestellen (1 euro per maand extra) bij "bestel modules" als je ingelogd bent op je website.
14-04-2006

EU domeinnamen

Het is bij Maakum nu ook mogelijk om voor een .EU domeinnaam te kiezen. Dus www.domeinaam.eu
31-03-2006

Verhuizing

In verband met de verhuizing naar ons nieuwe kantoor zijn wij op vrijdag 6 en maandag 9 april moeilijker bereikbaar per telefoon en zal het iets langer duren voordat uw e-mails worden behandeld.
Wij vragen hiervoor uw begrip.
15-03-2006

versie 5.0 !

De nieuwste versie van Maakum (v5.0) is geïmplementeerd. Hieronder vind je de belangrijkste verbeteringen.

Nieuwe tekst-editor.
Veel klanten zaten hier al op te wachten. De nieuwe editor werkt niet alleen in de Internet Explorer, maar ook in Firefox en Safari (op de Mac dus!). Ook zijn de mogelijkheden die de editor biedt enigszins uitgebreid.

Plaatsen van tekstblokken.
Tot nu toe werden nieuwe tekstblokken die je toevoegt altijd onderaan de pagina geplaatst. In de nieuwste versie kun je zelf kiezen of de tekst onder- of bovenaan de pagina geplaatst moet worden.
18-01-2006

Winkel-module

Wij zijn begonnen met de testfase van de nieuwe Winkel-module!

Een geselecteerde groep klanten is de module uitgebreid aan de tand aan het voelen, opdat wij per 1 april de officiele release kunnen uitbrengen.