Nieuws archief 2016

19-12-2016

Happy new year!

kerst2017

25-10-2016

Maakum nieuws - oktober 2016

 

 

maakum_makkelijk_logo_270px

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Mailing module upgrade

Een mooie mailing maken is nu nog makkelijker geworden. Je kunt je mailing nu opbouwen met verschillende tekstblokken en afbeeldingen, net als of je een gewone Maakum pagina maakt.

 

Wil je ook een mailing versturen met één druk op de knop naar al je klanten? Bestel dan de mailingmodule bij "bestel modules" in het login gedeelte van je website.

 

 

emarketing

 
 

Nieuwe pakketten

In samenwerking met het oerhollandse ontwerpbureau Djoeke Media hebben we een aantal nieuwe pakketten samengesteld. Van een compleet pakket met ontwerp en drukwerk tot een restyling van je huidige website, voor ieder wat wils. Klik op een van de onderstaande pakketten voor meer informatie of ga naar https://maakumzakelijk.nl/Website-pakketten/

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 
 

volg ons op Twitter | like op Facebook

 
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 

 

13-09-2016

Maakum nieuws - september 2016

maakum_makkelijk_logo_270px
 
september 2016

Nieuwe manier
afbeeldingen plaatsen

Maakum maakt het weer een stuk makkelijker! In de tekstverwerker hebben we een nieuwe knop toegevoegd; de image manager.
Je kunt hierdoor zonder moeite meerdere afbeeldingen in een tekstblok plaatsen.

imagemanager

Als je de document-upload module of de mediatheek bestelt kun je met deze knop ook je bestanden plaatsen.

euro

 

Prijswijziging per 1 oktober

De prijzen van de Maakum pakketten worden iets verhoogd, de prijzen van de extra modules blijven ongewijzigd. Zie maakum.nl of maakumzakelijk.nl voor de details.
 
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 
 

 

06-06-2016

Maakum nieuws - juni 2016

maakum logo
 
juni 2016

In het geval van Brexit

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

 
Voor al je Engelstalige relaties die op zoek zijn naar een makkelijke uitweg, qua website, hebben we nu maakum.com in het leven geroepen. Brexit of geen Brexit, met Maakum maak je 'm met gemak, dus zeg het voort:
 
Order your website at maakum.com!
 

easy

Achtergrond video!

In ieder tekstblok kun je nu, naast een kleur of afbeelding, ook een video in de achtergrond plaatsen! Deze speelt dus onder je tekst af. Het enige wat je hoeft te doen is de (YouTube of Vimeo) video URL er in te plakken en klaar!
 
Voorbeeld? Kijk even op https://www.maakum.com/, heel subtiel achter "Why Maakum" of onderin de https://www.maakum.com/contact/ pagina.
 

goed_idee

Ideeënbus

Heb je een idee of mis je iets aan het Maakum systeem? Laat het ons weten, stuur een mailtje naar info@maakum.nl.
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 
 

 

09-05-2016

Maakum nieuws - mei 2016

maakum logo
 
mei 2016

Handig, zo'n footer

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

 
footer [foo t-er]
 
Een deel van een webpagina die altijd onderaan de pagina staat. De footer bevat vaak informatie over wie de website gemaakt heeft en auteursrecht.

slim

Je kunt nu je eigen footer op je website plaatsen, net zo makkelijk als dat je een tekstblok plaatst. Kijk in het beheergedeelte van je site onder Site aanpassen bij Footer. De kleuren kun je aanpassen bij Site layout.
 

Wide

We krijgen veel vragen over waar het zij-menu is gebleven in de nieuwe wide-template. Het antwoord: Dit is er niet! In de wide-template is er alleen ruimte voor een menu bovenin de pagina.
 
Extra logo
De wide-template heeft als extra mogelijkheid om links bovenin je logo te plaatsen. Als je dit template gekozen hebt verschijnt er bij Site layout een nieuw logo tabje, waar je eenvoudig je logo kunt plaatsen.
Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 

 

19-04-2016

Maakum nieuws - april 2016

Maakum nog hipper!

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

We hebben een nieuw template voor je klaarstaan, de "Wide". Dit geeft je website in één klap een frisse moderne uitstraling. De "Wide" is een pagina vullend template, compleet met parallax effecten (waarover later meer). Deze nieuwe hippe layout kun je proberen bij "Site layout" in het beheergedeelte van je website.

slim

Parallax

Vanaf nu is het mogelijk om aan de achtergrond afbeelding van een tekstblok een parallax effect mee te geven. Je hoeft het alleen maar even aan te vinken!

Maar wat is parallax nu eigenlijk, zul je je afvragen? Heel simpel, als je de pagina scrollt dan scrollt de achtergrondfoto op een langzamere snelheid onder je tekst door.

We hebben onze website (www.maakum.nl) alvast omgezet naar deze nieuwe layout, inclusief parallax effect. Kijk maar even!

foto's bewerken

Foto's bewerken

Verschijnt je foto opeens gedraaid op je website? Geen probleem, je kunt nu in je tekstblok de foto bewerken en met één klik roteren.

Instagram

Als je een Instagram account hebt kun je nu bij "Social media" een volg mij op instagram button aanzetten.

Instagram-icon

Copyright © 2016 Maakum BV, All rights reserved.
 

 

07-03-2016

Maakum nieuws - maart 2016

maakum logo
 
mrt 2016

Prijsverlaging iDEAL tarieven

Goed nieuws: Mollie heeft zijn iDEAL transactie tarieven verlaagd van 45 cent naar 29 cent. Deze wijziging geldt per 1 maart 2016.

Wil je ook iDEAL betalingen via je website kunnen ontvangen dan kan dat via onze payment- of winkelmodule.

Je kunt je (gratis) bij Mollie aanmelden via deze link: https://www.mollie.com/nl/signup/32911.

ski

 
Copyright © 2015 Maakum BV, All rights reserved.
 
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

 

08-01-2016

Maakum nieuws - januari 2016

maakum logo
 
jan 2016

Toe aan een opknapbeurt?

Begin 2016 met een frisse start; laat je website door ons opknappen. Vaak is het met een paar kleine wijzigingen al mogelijk om je website een compleet nieuw uiterlijk te geven. Laat ons team van professionals je website scannen, dan komen we bij je terug met een goed voorstel. Dan kun jij lekker gaan skiën, ...bijvoorbeeld.

ski

Stuur een mailtje naar info@maakum.nl

Blog module uitgebreid

In de blog module (Bloggum) is het nu mogelijk om zogenaamde tags toe te voegen. Tags zijn eigenlijk trefwoorden voor een artikel. Klikt je bezoeker op een tag, dan laat je website alle artikelen zien die gekoppeld zijn aan de desbetreffende tag. Zo wordt je blog een stuk interessanter en overzichtelijker voor je bezoekers. En wordt je dus ook beter vindbaar op onderwerp in je blog!

De Bloggum module is eenvoudig te bestellen via het beheergedeelte van je website bij "bestel modules", voor maar 41 euro per jaar.

tags

Afspraken module
Gratis op proef!

We willen jullie er nog even op attenderen dat je de afspraken module gratis kunt uitproberen. Stuur een mailtje naar info@maakum.nl en vermeld even over welke website het gaat!

afspraak

Copyright © 2015 Maakum BV, All rights reserved.
 
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!